Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabkorpás-diós muffin recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
15 dkg zabkorpa
17 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
Fél csomag sütőpor
2 teáskanál fahéj
Kb. 1 marék dió
2 dl kefir
1 dl almalé
1 db alma
5 evőkanál méz
1 dl olívaolaj
5 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
A zabkorpát, a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport, a durvára vágott diót, az apró kockára vágott almát és a fahéjat egy tálba öntjük, picit összekeverjük.
A kefirt, az almalével, a mézzel és az olajjal egy másik edényben keverjük össze, majd ezeket összekeverjük a zabkorpás keverékkel. Legvégül hozzá keverjük az apróra vágott étcsokoládét is.
A masszát kapszlival bélelt muffin sütőbe elosztjuk és 10 percig pihentetjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Friss reggeli muffin » Áfonyás muffin » Kakaós pókhálómuffin » Sütőtökös muffin
» Kókuszos csokis muffin » Krémes muffin pillangó » Kukoricás muffin » Kakaós muffin
» Mentás muffin » Gombás-hagymás-húsmuffin » Hawai muffin » Túrós-csokis rúd muffin
» Bounty muffin » Zamatos almás muffin » Vaníliakrémes almás muffin » Étcsokis muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.