Tutireceptek.hu fejléc

Mézmártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl méz
4 dl tejszín

Elkészítés:
A mézet lassú tűzön felhevítjük ügyelve arra hogy ne forrjon fel.Ha már meleg hozzáöntjük a tejszínhez és habverővel simára keverjük.Kihűtjük majd hűtőbe tesszük.
Az így készített mézmártás fagylaltok ízesítésére,palacsinták töltésére,desszertek bevonására egyaránt alkalmas.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnakrém öntet » Narancsos sajtkoktél » Fehérmártás » Friss saláta
» Gyermekláncfű-saláta » Mexikó csirkesaláta » Csicseriborsó saláta » Céklás halsaláta
» Zöldséges-sajtos mártás » Joghurtos cukkíni » Paprikakrém » Török csirkemell saláta
» Saláta csirkemájjal » Zsani-sali » Magos csirkemellsaláta » Zöldfüves mártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.