Tutireceptek.hu fejléc

Mimózasali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 személyre
4 db főtt (kemény) tojás
Tartármártáshoz majonéz, mustár, teföl, porcukor (vagy édesítő), citrom, bors - ízlés szerint
2 db alma
15 dkg sajt

Elkészítés:
Tojást keményre főzve karikákra vágva leraksz egy soron az edénybe, almát reszelsz rá nagy lyukú reszelőn, rárétegezed a tartárt, majd reszelt sajttal megszórod, és újra kezded. A tetején a sajt maradjon. Nem kell sózni a tojást, nagyon finom ízt ad ez az érdekes egyveleg.

Tanácsok:
Sült húshoz, de akár önmagában, vagy pirítóssal is nagyon fincsi!

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: m.gery


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefíres-joghurtos sali » Sonkasaláta pennével » Madársaláta » Koszló, ahogy mi csináljuk:)
» Zelleres halsaláta » Céklasaláta mindenkor » Csicsóka saláta » Burgonyasaláta kukoricával
» Ibi paradicsom salátája » Körtesaláta sajttal, dióval » Tonhalsaláta » Kovászos uborka töltve
» Rakott gombás saláta » Tejszínes zöldbabsaláta » Klasszikus görög saláta » Pikáns zellersaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.