Tutireceptek.hu fejléc

Mimózasali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 személyre
4 db főtt (kemény) tojás
Tartármártáshoz majonéz, mustár, teföl, porcukor (vagy édesítő), citrom, bors - ízlés szerint
2 db alma
15 dkg sajt

Elkészítés:
Tojást keményre főzve karikákra vágva leraksz egy soron az edénybe, almát reszelsz rá nagy lyukú reszelőn, rárétegezed a tartárt, majd reszelt sajttal megszórod, és újra kezded. A tetején a sajt maradjon. Nem kell sózni a tojást, nagyon finom ízt ad ez az érdekes egyveleg.

Tanácsok:
Sült húshoz, de akár önmagában, vagy pirítóssal is nagyon fincsi!

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: m.gery


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkasambal /Indonéziai/ » Tavaszi tarhonya » Csicsóka saláta » Favorit saláta
» Zöldséges tarhonyasaláta » Almás torma » Céklasaláta főtt céklából » Mustáros uborkamártás
» Zsani féle saláta » Lencsesaláta recept » Virslis sajtos saláta » Kacsamell saláta
» Tojássaláta gazdagon » Meleg babsaláta » Az én tzatzikim » Gombás vegyessaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.