Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Német fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált hús
2 db tejben áztatott zsemle
2 db tojás
1 kis fej hagyma apróra vágva
2-3 evőkanál ketchup
só és bors ízlés szerint
1 kiskanál ételízesítő

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, aztán rudakat, vagy golyókat formázunk. Zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük.

Tanácsok:
A fasírt sokkal finomabb lesz, ha a sütés előtti este bekeverjük, és éjszakára a hűtőbe rakjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: nikcii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplifasírt » Petrezselymes tojásfasírt » Fasírt leveles tésztában » Fasírt borjúból
» Olaszos göngyölt fasírt » Kelkáposzta fasírt » Töltött fasírt sonkával » Török fasírt
» Patiszon fasírt » Ízletes fasírt » Halas burgonyás fasírt » Rakott fasírttorta
» Fázós fasírt » Kukoricás fasírt » Zöldségfasírt máshogy » Zöldségfasírt szójával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.