Tutireceptek.hu fejléc

Zsemlefasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 db zsemle
2 cs.petrezselyemzöld
1 cs.kapor
0.5l tej
3 db tojás
zsemlemorzsa
liszt

bors
zsiradék a sütéshez

Elkészítés:
A zsemlét a tejben megáztatjuk kinyomkodjuk és a vágott petrezselyemmel és a kaporral összekeverjük.Sóval borssal fűszerezzük 3 egész tojással és kevés zsemlemorzsával jól összedolgozzuk.Pogácsákat formázunk belőle lisztben megforgatjuk forró zsiradékban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriborsó vagdalt másképp » Túrófasírt » Padlizsánkrém kimélő » Csicsóka fasírt
» Zelleres, savanyú lencseleves » Babpaprikás » Cukkinipörkölt » Berber zöldségfazék
» Sajtos, brokkolis tészta » Zöld tészta » Párolt zöldségtál » Krémsajt
» Avokadó » Ananászos lilakáposzta » Avokádókrémes pirítós » Zoldseges tavaszi tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.