Tutireceptek.hu fejléc

Zsemlefasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 db zsemle
2 cs.petrezselyemzöld
1 cs.kapor
0.5l tej
3 db tojás
zsemlemorzsa
liszt

bors
zsiradék a sütéshez

Elkészítés:
A zsemlét a tejben megáztatjuk kinyomkodjuk és a vágott petrezselyemmel és a kaporral összekeverjük.Sóval borssal fűszerezzük 3 egész tojással és kevés zsemlemorzsával jól összedolgozzuk.Pogácsákat formázunk belőle lisztben megforgatjuk forró zsiradékban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpehely aszalt gyümölccsel » Padlizsánkrém kimélő » Tejszínes rakott krumpli » Cukkinipuffancs sajttal
» Köles ágyon sült alma » Lencsés rizottó » Csípős sajtfasírt » Popeye nokedlije
» Sült birsalma » Alu patra (Burgonyás tekercs) » Falafel - vegán » Patiszon fasírt
» Banángyertya » Zöldséges "fasírt" » Fogyókúrás burgonya » Csicseriborsó vagdalt másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.