Tutireceptek.hu fejléc

Omlós csirke almával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
- MAGGI Fokhagymás csirkesült alap
- 80 dkg csirkecomb
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 db közepes alma

Elkészítés:
Elkészítés:
A tasak felső részében található sütőzsákot egy hőálló tálba helyezzük.

A húst megmossuk, szárazra töröljük. A mézet a mustárban elkeverjük, majd ezzel a húsokat megkenjük ezután egyenletesen rászórjuk a MAGGI fokhagymás fűszerkeveréket, majd a sütőzsákba tesszük. Az almát megmossuk, meghámozzuk, a magházat eltávolítva kb 1cm-es karikákra szeljük, és a hús köré helyezzük. Végül a sütőzsák mellett található lezáróelemmel zárjuk a tasakot. A tetejét néhány helyen kiszurkáljuk és kb 200°C-on sütjük.

Tanácsok:
Ízlés szerint zöldséges rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ági98


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben sült csirkecomb 2 » Gombás-csirkés batyu » Savanyú csirkezúza » Csirkesaláta 2
» Csirke szalonna ágyon » Tepsis tejszínes csirke » Ananászos csirke/pulyka » Tejszínes csirke/pulyka
» Sütőtökös tejszínes csirke » Csirkeleves gourmand módra » Fűszeres tésztás csirke » Kaukázusi csirke 2
» Ne hagyd abba csirke » Hagymás- gombás csirkemell » Indiai csirkeleves » Sörös csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.