Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Omlós csirke almával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
- MAGGI Fokhagymás csirkesült alap
- 80 dkg csirkecomb
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 db közepes alma

Elkészítés:
Elkészítés:
A tasak felső részében található sütőzsákot egy hőálló tálba helyezzük.

A húst megmossuk, szárazra töröljük. A mézet a mustárban elkeverjük, majd ezzel a húsokat megkenjük ezután egyenletesen rászórjuk a MAGGI fokhagymás fűszerkeveréket, majd a sütőzsákba tesszük. Az almát megmossuk, meghámozzuk, a magházat eltávolítva kb 1cm-es karikákra szeljük, és a hús köré helyezzük. Végül a sütőzsák mellett található lezáróelemmel zárjuk a tasakot. A tetejét néhány helyen kiszurkáljuk és kb 200°C-on sütjük.

Tanácsok:
Ízlés szerint zöldséges rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ági98


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses csirke » Joghurtos Tandori csirke » Hawaii csirkemell filé » Görögös csirkemell
» Csirkeszárnyas egytál » Töltött csirke olaszosan » Sárgarépás csirkeszárny » Krémsajtos csirkemell
» Ramada csirke » Csirkecombok "Toros"-módra » Csirkecombok hagymaágyon » Azték csirke főzve
» Omlós, sós rúd » Omlós puncsos » Bacon-ös rakott csirkemell » Csirkemell töltve


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.