Tutireceptek.hu fejléc

Ananászkrémes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
1 ananász (darabolt, konzerv)
20 dkg rizs
1 teáskanál őrölt koriander
pirospaprika
1 banán
őrölt bors


A díszítéshez
korianderlevél

Elkészítés:
Az ananászkockákat a korianderrel és a pirospaprikával turmixoljuk. A hús vastag részén éles késsel "zsebet" vágunk, kívül-belül sóval és borssal megszórjuk, és az ananászpürével megtöltjük. Vajjal kikent tepsibe tesszük, a maradék ananászkrémmel meglocsoljuk, és készre sütjük. A rizst sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A töltött húst tányérokra tesszük, szósszal meglocsoljuk, rizzsel körítjük, és korianderrel díszítjük.

Tanácsok:
Édes-savanyú szószt és wokban, szezámolajban roppanós puhára sült zöldségeket kínálhatunk mellé.
Rendkívül finom, ha illatos basmati rizzsel készítjük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currycsirke spenóttal » Baconba göngyölt csirkemáj » Csirke francia módra » Vadas csirke
» Füstöltsajtos csirkemell » Spontán csirke (gyors) » Tölcséres csirkemáj » Sóágyon sült csirke
» Tejfölös csirke másképp » Majorannás csirke » Tepsis csirkés csusza » Sajtmártásos csirke
» Kukoricás csirkemellcsik » Csirkemáj másként » Sajttal rakott csirkemell » Rókagombás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.