Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászkrémes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
1 ananász (darabolt, konzerv)
20 dkg rizs
1 teáskanál őrölt koriander
pirospaprika
1 banán
őrölt bors


A díszítéshez
korianderlevél

Elkészítés:
Az ananászkockákat a korianderrel és a pirospaprikával turmixoljuk. A hús vastag részén éles késsel "zsebet" vágunk, kívül-belül sóval és borssal megszórjuk, és az ananászpürével megtöltjük. Vajjal kikent tepsibe tesszük, a maradék ananászkrémmel meglocsoljuk, és készre sütjük. A rizst sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A töltött húst tányérokra tesszük, szósszal meglocsoljuk, rizzsel körítjük, és korianderrel díszítjük.

Tanácsok:
Édes-savanyú szószt és wokban, szezámolajban roppanós puhára sült zöldségeket kínálhatunk mellé.
Rendkívül finom, ha illatos basmati rizzsel készítjük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis csirkemáj » Triplán fűszeres csirke » Csirkés zöldségtál » Borsos csirke
» Gombás csirke másképpen » Brokkolis csirkemell 1. » Dizsoni csirke » Byrjani csirke:
» Csirkemell aszaltszilvával » Currys thai csirke » Gombás csirke 2 » Zöldbabos csirkeragu
» Tüzes csirkemell » Csirkemájas tarisznya » Paradicsomos csirkemáj » Majoránnás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.