Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászkrémes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
1 ananász (darabolt, konzerv)
20 dkg rizs
1 teáskanál őrölt koriander
pirospaprika
1 banán
őrölt bors


A díszítéshez
korianderlevél

Elkészítés:
Az ananászkockákat a korianderrel és a pirospaprikával turmixoljuk. A hús vastag részén éles késsel "zsebet" vágunk, kívül-belül sóval és borssal megszórjuk, és az ananászpürével megtöltjük. Vajjal kikent tepsibe tesszük, a maradék ananászkrémmel meglocsoljuk, és készre sütjük. A rizst sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A töltött húst tányérokra tesszük, szósszal meglocsoljuk, rizzsel körítjük, és korianderrel díszítjük.

Tanácsok:
Édes-savanyú szószt és wokban, szezámolajban roppanós puhára sült zöldségeket kínálhatunk mellé.
Rendkívül finom, ha illatos basmati rizzsel készítjük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes csirke » Dizsoni csirke » Sajtos tejszínes csirke » Almás csirkeleves
» Mexikói csirkesaláta » Sültcsirke avokádóval » Sütőtökpüré csirkemellel » Mézes-currys csirke
» Almás csirkemellfilé » Fetával töltött csirkemell » Fűszeres csirkemellek » Csirke - csupor
» Tejszínes csirke gazdagon » Csirkemell aszaltszilvával » Sajttal rakott csirkemell » Csirkepiláv


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.