Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack rántva, bortésztában recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db érett öszibarack
2 db tojás
5 dkg liszt
1 dl fehérbor
2 dkg cukor
csipet só
olaj

tetejére fahéjas porcukor

Elkészítés:
Bortészta:

A tojásfehérjét félig felverni és a cukrot hozzáadni, majd kemény habbá verni,lisztet, sót,tojások sárgáját,végül a bort keverni hozzá.

Ezután a mehámozom a barackokat,kettévágom lisztbe megforgatom,majd a bortésztába mártva, bőséges forró olajban szép pirosra sütöm öket.

Fahéjas porcukorral meghíntve tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarack fizz » Kecskesajt rántva » Tökfasírt rántva » Őszibarackos tekercs
» Őszibarack krém leves » Őszibarack-ivólé » Őszibarack leves másként » Őszibarack-krumpli-banán
» Kakaós őszibaracktorta » Hideg őszibarack leves » Zöldpaprika rántva » Őszibarackos pulykamell
» Őszibarack bólé » Őszibarack sorbet » Ananászkarika bortésztában » Darált hús rántva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.