Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém, gyors, finom recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
Padlizsán, olaj (pl.olíva), hagyma, fokhagyma, bors

Elkészítés:
Felkockázom apróra a padlizsánt, egy kis olajon megpirítom. (Ha gyenge kis padlizsánokat veszel hámozni sem kell!) Öntök alá vizet, megsózom és lefedem. 10 perc alatt pépesre párolódik. Ha nagyon vizes maradt lefőzöm a levét. Összetörve sűrű pépet kell hogy kapjak. Leveszem a tűzről, frissen őrölt borsot, zúzott vagy reszelt fokhagymát és reszelt!!! hagymát teszek bele, az utóbbiból nem kell túl sok, én két kisebb padlizsánhoz max. egy fél fejnyit reszelek. Összekeverem és kész!

Pirítósra, főtt tésztára isteni!


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom Aranygaluska » Gyors őszibarackos süti » A legfinomabb bableves » Meleg Padlizsánkrém
» Finom fanta szelet » Véletlen finomság » Töltött finom cukkini » Csirkemájas finomság
» Gyors kinder » Zsuzsi finom sajtosa » Gyors currys csirke » Gyors bukta
» Gyors sós falatok » Finom csirkefalatok » Parmezános padlizsánkrém » Gyors bögrés kakaós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.