Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas finomság recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500 g csirkemáj
350 g gomba
400 g bacon
250 ml fehérbor
1 db hagyma

bors
100 g vaj

Elkészítés:
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babapiskótás finomság » Túrós finomság » Tejbegrízes finomság » Ananászos finomság
» 3 perces finomság! » Túróhabos finomság » Csicseriborsós finomság » Csirkemájas Palacsinta
» Leveles-sonkás finomság » Csirkemájas pástétom » Almás-marcipános finomság » Csőben sült finomság
» Szirka (húsvéti finomság) » Szedres-túrós finomság » Csirkemájas metélt » Váratlan vendég finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.