Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájas finomság recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500 g csirkemáj
350 g gomba
400 g bacon
250 ml fehérbor
1 db hagyma

bors
100 g vaj

Elkészítés:
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Capuccinós finomság » Diabetikus túrós finomság » Túróhabos finomság » Spenótos finomság
» Csirkemájas Palacsinta » Csirkemájas csirkeszárny » Véletlen finomság » Almás-marcipános finomság
» 3 perces finomság! » Csirkemájas saláta » Pudingos finomság » Meggyes finomság
» Mazsolás kekszes finomság » Gyümölcsös finomság » Csirkemájas pástétom » Karfiol finomság


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.