Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pampi (Túrólepény) recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
15-18 db-hoz:
25 dkg túró
5-6 dkg juhtúró
1 tojás
1 kávéskanál só
2 ek liszt
6-8 dkg búzadara
1 ek zsemlemorzsa

kevés olaj

Elkészítés:
1. Minden hozzávalót egy tálba mérünk és kézzel összegyúrjuk. Ha nagyon ragad, akkor adunk még hozzá búzadarát és vagy zsemlemorzsát, esetleg lisztet.
2. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, a masszából gombócokat formázunk, ellapítjuk tenyérrel és a serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalukat barnásra sütjük. (kb 4-5 cm átmérőjű lepénykék lesznek).

Tanácsok:
Gyorsan elkészíthető vacsoraként paradicsommal kiváló:)


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackos túrólepény » Túrólepény » Cseh túrólepény » Libatepertős pogácsa
» Húsvéti palacsinta » Pikáns, sajtos fánk » Burgonyafánk másként » Sajtos rúd III.
» Isteni sörkifli » Szilveszteri buli-süti » Erdélyi rakott pogácsa » Túrós sajtos pogácsa
» Málnás túrókrém kókusszal » "Busó"pogácsa » Banánsült » Vaníliás krémtúró


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.