Tutireceptek.hu fejléc

Kagylóforma 2. recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg liszt
10 dkg ráma
1 tojássárga
Töltelék:
1 dl tej
1 evk. liszt
2 evk. tejföl
10 dkg darált füstölt hús (sonka)

Elkészítés:
A hozzávalókat eldolgozni és megsütni a formában.
A töltelékhez a tejjel, liszttel pépet főzni, bele a füstölt hús és megtölteni a formákat.

Tanácsok:
További finomságokat a naplóimban találhattok :-)


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kagylóforma 3. » Kagylóforma 1 » Sajtpogácsa » Gyömbéres juhtúró
» Óriás rongyos kifli » Vendégváró finom sós kifli » Tejfölös pogácsa » Sonkás kifli II.
» Omlós kapros-túrós kiflik » Sós-magos pálcikák » Sajtos háromszög » Márványsajtos sörkorcsolya
» Pikáns sajtos lángos » Puha sós, sajtos rúd » Ropogós cukkinichips » Diós sajttekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.