Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Party-falat recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
francia kenyér (bagett) 1db
sajtkrém 30dkg
sonka 25dkg
TV paprika 1db
csemege uborka 3db
oliva vagy kapri bogyó 15dkg
petrezselyem 1csomag
pirosarany, só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
Először is, minden hozzávalót apróra darabolunk. Kivéve a bagett-et. :) Összekeverjük a sajtkrémet, az apróra vágott sonkát, paprikát, uborkát, kapri illetve olajbogyót, valamint csipetnyi sót, borsót. Majd hozzá keverünk kb. kétnyomásnyi NEM csípős pirosaranyat. Legvégén a petrezselymet is hozzákeverjük. Ha ezzel kész vagyunk, akkor félbevágjuk a bagettet. "Kibelezzük", és beletöltjük a kapott keveréket. Majd alufóliába tekerjük, s hűtőbe teszük.

Tanácsok:
Ha délután készítjük az esti bulira, akkor rakhatjuk fagyóba is. Tálalás elött 1,5-2 cm-es szeleteket vágjuk. Rakhatunk rá ketchupot vagy majonézt!
Jó étvágyat!!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mbzs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis csukott szendvicsek » Fokhagymás húspástétom » Vinetta (erdélyi étel) » Tejszín krémsajt
» gernwicsko » Francia pirítós » Szalonnás-juhtúrós szendvics » Zakuszka (telire)
» Édes sült metélt » Burgonyapürés szendvics » Zelleres túrókrém » Krémsajt, II.
» Krémsajt, I. » Tonhalas sajtkrémes krém » Burgonyamajonéz » Finom Gombás Melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.