Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olajos halkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db 120-125 g-os halkonzerv (natur olajos)
3 evőkanál margarin
2 evőkanál majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál citromlé (citromból)

Elkészítés:
A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt majd ismét összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk.
A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyérszletekre kenjük. Saláta levéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük.

Tanácsok:
A krém hútőben egy hétig is eláll.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cseteica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalkrém » Halkrém. » Sprotnis halkrém » Olajos piskóta gyümölccsel
» Zöldfűszeres tonhalkrém » Tonhalkrémes zabpalacsinta » Apró olajos gombafejek » Olajos halas szendvicskrém
» "Gyógy"-halkrém » Olajos gomba » Olajos paprika(Savanyúság) » Nyári tonhalkrém
» Túrós tonhalkrém » Halkrémleves garnélával » Olajos mag-tej » Tejfölös, olajos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.