Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olajos halkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db 120-125 g-os halkonzerv (natur olajos)
3 evőkanál margarin
2 evőkanál majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál citromlé (citromból)

Elkészítés:
A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt majd ismét összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk.
A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyérszletekre kenjük. Saláta levéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük.

Tanácsok:
A krém hútőben egy hétig is eláll.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cseteica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós tonhalkrém » Olajos paprika(Savanyúság) » Olajos piskóta gyümölccsel » Halkrém.
» Tonhalkrémes krumpli » Halkrémleves garnélával » Halkrémmel töltött alma » Olajos kifli
» Olajos gomba » Olajos kuglóf » Halkrémleves (4 főre) » Tejfölös, olajos
» Újhagymás tonhalkrém » Zöldfűszeres tonhalkrém » Almás olajoshal saláta » Nyári tonhalkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.