Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pipicom ala ropogós recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csirkecomb tetszés szerint
Lilahagyma
Pörköltszaft kocka (2)
Fűszerek
2gerezd fokhagyma
Tejföl
Sajt
Kevés finomliszt
Krumpli, vagy burgonya:-)
Alma
Barack

Elkészítés:
Csirkecomb lefiléz, de rendesen mert a porcra nem szeret mindenki ráharapni:-)
6-7dl forró vízben feloldom a pörköltszaft kockát, belerakom at apróra vágott lilahagymát, teszek bele fűszert: kömény,bors, vegeta, pirosparika, kevés oregánó.
A finoman besózott húst, és a kockákra vágott krumplit tepsibe rakom, ráöntöm a kencét( :-) )
Lefedem alufóliával és kb 40percig főzöm.
Kiveszem, levet leöntöm egy mély tálba, besűrítem a liszttel, belepréselem a fokhagymát, sajtot reszelek bele, és ráöntöm a húsra, de előtte a hús és a krumpli mellé beteszem az almát és a barackot teszés szerint méretre vágva.
Immáron fólia nélkül piroskásra sütöm.

Tanácsok:
Megjegyzem jótanácsként, ha esetleg begöngyölöd a húst bacon szalonnába, még brutálisab:-)

Szénhidráttartalom: nemtom gramm
Zsírtartalom: nemtom gramm

A receptet beküldte: szrobcsek


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós spagettiropogós » Töltött ropogós pogácsák » Csípős pipicomb » Kakaós ropogós
» Sólet ropogós libacombbal » Csokis ropogós » Ropogós kacsamell » Ropogós csavart stangli
» Ropogós krumpligombóc » Ropogós burgonyaszirom » Ropogós csirkeszárny » Finn ropogós gofri
» Gyors, ropogós uborka. » Csokiropogós » Almás ropogós 2. » Ropogós Mogyorós


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.