Tutireceptek.hu fejléc

Pipicom ala ropogós recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csirkecomb tetszés szerint
Lilahagyma
Pörköltszaft kocka (2)
Fűszerek
2gerezd fokhagyma
Tejföl
Sajt
Kevés finomliszt
Krumpli, vagy burgonya:-)
Alma
Barack

Elkészítés:
Csirkecomb lefiléz, de rendesen mert a porcra nem szeret mindenki ráharapni:-)
6-7dl forró vízben feloldom a pörköltszaft kockát, belerakom at apróra vágott lilahagymát, teszek bele fűszert: kömény,bors, vegeta, pirosparika, kevés oregánó.
A finoman besózott húst, és a kockákra vágott krumplit tepsibe rakom, ráöntöm a kencét( :-) )
Lefedem alufóliával és kb 40percig főzöm.
Kiveszem, levet leöntöm egy mély tálba, besűrítem a liszttel, belepréselem a fokhagymát, sajtot reszelek bele, és ráöntöm a húsra, de előtte a hús és a krumpli mellé beteszem az almát és a barackot teszés szerint méretre vágva.
Immáron fólia nélkül piroskásra sütöm.

Tanácsok:
Megjegyzem jótanácsként, ha esetleg begöngyölöd a húst bacon szalonnába, még brutálisab:-)

Szénhidráttartalom: nemtom gramm
Zsírtartalom: nemtom gramm

A receptet beküldte: szrobcsek


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtropogós liszt nélkül » Ropogós csirkeszárny » Ropogós mogyorókrém » Sajtos-zöldborsós ropogós
» Csirkeropogós » Ropogós krumpligombóc » Kakaós ropogós » Ropogós kacsacombok
» Ropogós hólabda » Ropogós diós » Ropogós karfiol » Ropogós kacsamell
» Tepsis ropogós burgonya » Ropogós tésztaháromszögek » Krumplis ropogós » Almás ropogós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.