Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pudingos alma pie recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
toltelek:
6 savanyu alma (en legalabb 8-at teszek)
50 gr vaj
fel pohar cukor
keves fahej
4 t. feherje
1 csomag puding (80 gr)
2-3 ek baracklekvar
tesztahoz:
350 gr sutoporos liszt
200 gr vaj
4 t. sargaja
2 ek cukor

Elkészítés:
Eloszor is az almat leszeleteljuk es keves cukorral, fahejjal a vajon megparoljuk, majd felretesszuk hulni.
Tesztahoz valokat osszedolgozzuk, pinpong nagysagu tesztat leveszunk belole es a melyhutobe tesszuk, a tobbit belenyomkodjuk a tortaformaba (rugos), ugyhogy az oldalara is keruljon. Megkenjuk baracklekvarral, beletesszuk a kihult almat, a feherjet felverjuk, majd belekeverjuk a pudingport es raontjuk az alma tetejere, erre reszeljuk a melyhutobe felretett tesztat.
200 fokon sutjuk 40 percig.

Tanácsok:
az en tapasztalatom, hogy a tetejen a reszelt teszta hamar megeg es tulajdonkeppen a suto also reszere kell tenni vagy a sutes elejen ratenni alufoliat vagy sutopapirt. A tojasfeherjes pudingporbol(nem instant) iszonyuan finom krem lesz!
Kep van.

FIGYELEM! HELYESBITES!!!!
CSAK MOST VETTEM ESZRE, HOGY A TESZTAHOZ IRTAM A T. FEHERJET A T. SARGAJA HELYETT. ELNEZEST KEREK!!!!!


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos-túrós » Vanília pudingos csiga » Mákos pudingos » Epres-pudingos szelet
» Banásos-pudingos pite 2 » Pudingos tészta » Pudingos-lekváros szelet » Vanília pudingos gofri
» Vaníliapudingos Raffaello » Pudingos csavart » Csokipudingos kocka » Pudingos-túrós krémes
» Epres pudingos piskóta » Pudingos gránátalma torta » Epres-pudingos pohárkrém » Kekszes-pudingos


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.