Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
bab

viz
zsir
zsemlemorzsa
tejföl
kolbász vagy maradék hus

Elkészítés:
1 kg széles csövű gyenge babot sós vízben egészben hagyva puhára főzzük. Ha megfőtt,szűrőre rakjuk,és a levét lecsorgatjuk.Tűzálló tálat zsirral kikenjük,zsemlemorzsával meghintjük.egy sor babot rakunk bele,tejfellel leöntjük,zsemlemorzsával meghintjük.Így rakjuk tele a tálat.A tetejére bab és tejfel kerüljön.Forró sütőbe teszük.Tehetünk közzé karikára vágott kolbászt vagy maradék hust.


A receptet beküldte: niko76


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldség másként » Virslis rakottas » Hortobágyi rakott tészta » Rakott zöldbab 1.
» Almás-sajtos rakott csirke » Túróval rakott krumpli » Tofus rakott zöldbab » Virágos, rakott palacsinta
» Majorannás rakott zöldbab » Rakott krumpli 2 » Rakott krumpli másként » Rakott káposzta
» Rakott csirkemell gazdagon » Tengerész rakott krumpli » Rakott kel tejfölösen » Anna Rakott karfiolja


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.