Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
bab

viz
zsir
zsemlemorzsa
tejföl
kolbász vagy maradék hus

Elkészítés:
1 kg széles csövű gyenge babot sós vízben egészben hagyva puhára főzzük. Ha megfőtt,szűrőre rakjuk,és a levét lecsorgatjuk.Tűzálló tálat zsirral kikenjük,zsemlemorzsával meghintjük.egy sor babot rakunk bele,tejfellel leöntjük,zsemlemorzsával meghintjük.Így rakjuk tele a tálat.A tetejére bab és tejfel kerüljön.Forró sütőbe teszük.Tehetünk közzé karikára vágott kolbászt vagy maradék hust.


A receptet beküldte: niko76


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott makaróni 2 » Lazacos rakott burgonya » Rakott diós metélt » Rakott bundáskenyér
» Tojással rakott tarhonya » Bárányrakottas » Rakott csirkemell gombával » Mediterrán rakott krumpli
» Rakott káposzta » Rakott pecsenye » Rakott kekszes » Rakott egyveleg
» Mediterrán rakottas » Tojással rakott zölbab » Almás rakott kalács » Rakott fasírttorta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.