Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
bab

viz
zsir
zsemlemorzsa
tejföl
kolbász vagy maradék hus

Elkészítés:
1 kg széles csövű gyenge babot sós vízben egészben hagyva puhára főzzük. Ha megfőtt,szűrőre rakjuk,és a levét lecsorgatjuk.Tűzálló tálat zsirral kikenjük,zsemlemorzsával meghintjük.egy sor babot rakunk bele,tejfellel leöntjük,zsemlemorzsával meghintjük.Így rakjuk tele a tálat.A tetejére bab és tejfel kerüljön.Forró sütőbe teszük.Tehetünk közzé karikára vágott kolbászt vagy maradék hust.


A receptet beküldte: niko76


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás rakott tészta » Dán rakott csirke » Holland rakott tojás » Rakott almás-túrós
» Szegényes rakott karfiol » Gombás rakott kifli » Olaszos rakott burgonya » Rakott zöldbab 1.
» Mézes rakott » Rakott vagdalt » Barackos rakott csirkemell » Rakott zöldbab
» Diétás rakott karalábé » Sonkás rakott zöldbab » Lazacos rakott tészta » Del-amerikai rakott rizs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.