Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos húsnyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

20 dkg kemény sajt (pl. ementáli)
25 dkg sertéshús
15 dkg gomba
8 kisebb fej vöröshagyma
2 db tojás

15 dkg finomliszt
15 dkg zsemlemorzsa
2.5 dl olaj

Elkészítés:
A sajtot és a húst kockázzuk fel. A megpucolt gombákat és hagymákat vágjuk félbe.
Váltogatva minden hozzávalót szúrjunk a nyársakra.
A tojást üssük egy tálba, kissé sózzuk meg, majd villával verjük fel.
A lisztet tegyük egy másik tálba, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát.
A nyársakat forgassuk meg először a lisztben, majd a tojásban és végül a morzsában.
A serpenyőben felforrósítottt olajon minden oldalukat süssük aranybarnára.
Ha elkészültek, tegyük egy papírtörlőre a nyársakat.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: norahhh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott kelbimbó » Feta sajtos spenot » Sajtos-virslis karfiol » Sajtos-sonkás gombaleves
» Sajtos-borsós lepény » Sajtos krumplifuta » Amerikai sajtos muffin » Pici sajtos pogácsája
» Sajtos burgonyaleves » Réteges sajtos kifli » Sajtos rúd III. » Sült sajtos paradicsom
» Sajtos szűzpecsenye. » Sajtos-sült virsli » Sajtos rúd ecettel » Sajtos rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.