Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos húsnyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

20 dkg kemény sajt (pl. ementáli)
25 dkg sertéshús
15 dkg gomba
8 kisebb fej vöröshagyma
2 db tojás

15 dkg finomliszt
15 dkg zsemlemorzsa
2.5 dl olaj

Elkészítés:
A sajtot és a húst kockázzuk fel. A megpucolt gombákat és hagymákat vágjuk félbe.
Váltogatva minden hozzávalót szúrjunk a nyársakra.
A tojást üssük egy tálba, kissé sózzuk meg, majd villával verjük fel.
A lisztet tegyük egy másik tálba, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát.
A nyársakat forgassuk meg először a lisztben, majd a tojásban és végül a morzsában.
A serpenyőben felforrósítottt olajon minden oldalukat süssük aranybarnára.
Ha elkészültek, tegyük egy papírtörlőre a nyársakat.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: norahhh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos burgonyaleves » Tekert sajtos » Sajtos krokett » Krémsajtos eperparfé
» Sajtos zöldbab » Sajtos lepénykék » Anyu sajtos sütije » Burgonyás-sajtos rúd
» Sajtos cukkini fasírt » Leveles sajtos rúd » Brokkolis-krémsajtos penne » Sajtos-sonkás kifli
» Gombás - sajtos pulykamell » Sonkás-krémsajtos kiflik » Sajtos fánk másként » Sajtos-magvas keksz


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.