Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos tejfölös cékla recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg cékla
2.5 dkg margarin
8 dkg óvári sajt
2 dl sovány tejföl
őrölt kömény
szerecsendió


Elkészítés:
A céklát alaposan megmossuk és héjastól feltesszük főni.Ha megfőtt meghámozzuk és kockára vágjuk.
Egy jénai tálat vékonyan kikenünk margarinnal,beleterítjük a céklát ,ízesitjük sóval ,köménnyel és reszelt szerecsendióval.
Leöntjük a tejföllel,meghintjük reszelt sajttal,és előmelegített sütőben addig sütjük amíg a sajt megpirul a tetején.
Kínálhatjuk önállóan de sült húsok körete is lehet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás-csokis piskóta » Tejfölös kapor krémleves » Baconos-sajtos csirkemell » Sajtos hús paleósan
» Rakott sajtos hús » Tejfölös karfiol leves » Tejfölös vargányaleves. » Túrós sajtos pogácsa
» Rakott sajtos pulyka » Sajtos kifli-nagyon finom » Sajtos rúd omlós » Céklás fasírt
» Kakaós-krémsajtos felfújt » Sajtos tekercs » Fokhagymás, sajtos cukkini » Tejfölös (sós) kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.