Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépás fasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 sárgarépa
2 póréhagyma
2 burgonya
1 húsleveskocka
2 tojás
2 zsemle
1/2 pohár tej
csipetnyi őrölt szerecsendió
izlés szerint:- só
-bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A tisztított burgonyát,répát és póréhagymát vágjuk csíkokra,karikára. Pároljuk meg a húsleveskockával izesített vizben, forrástól számítva 10 percig. Hagyjuk kihülni majd szűrjük le. Közben a zsemlét áztassuk tejbe majd nyomkodjuk ki.Üssünk hozzá két tojást,keverjük hozzá a kissé összetört zölcségeket.Izésitjük sóval,borsal,őrölt szerecsendióval, szinezhetjük pirospaprikával. A masszából pogácsákat vagy rudakat formázunk,forró olajban pirulásig sütjük.


A receptet beküldte: Ritus78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkefasírt » Csirkemáj-fasírt » Sárgarépás zöldmetélt » Rizsfasírt
» Sárgarépás narancsjuice » Zöldbabos fasírt » Fasírt túróból » Sárgarépás muffin
» Fasírt lencséből » Krumplifasírt » Karfiol fasírt. » Az én zabpelyhes fasírtom
» Sárgarépás almasaláta » Túrós csirkefasírt » Pulykafasirt » Diós sárgarépasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.