Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hó végi borsófasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
- 1 üveges borsó
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- olaj vagy zsír
- vegeta, bors

Elkészítés:
a borsót megfőzzük, majd villával pépesre törjük. Nem baj ha darabos, annál finomabb.
Ütünk bele két tojást, ízlés szerint ízesítjük vegetával borssal, és annyi zsemlemorzsát öntünk hozzá hogy épp formázható legyen, de már nem ragacsos.
Ezután kis lepénykéket formázunk belőle, és megforgatjuk zsemlemorzsában, majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Azért lett hó végi borsófasírt a neve, mert gondolom nem csak nekem ismerős a fizetés előtti mit főzzünk téma... de egy kis kreativitással minden megoldható :) És nem is kell hozzá sokminden.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Arianne113


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges rizskoszorú » Rántott keltekercs » Céklatokány » Töltött paradicsom :)
» Töltött gombafejek sütve » Parajszelet » Tepsis virsli gombával » Sajtos rózsák
» Aszpikos hidegtál » Zöldséges zabpehelyfasírt » Paradicsomos, tojásos zöldbab » Fincsi töltött tök
» Zöldpaprika sajttal » Cukkinis sonka tükörtojással » Darálthúsos zöldbab » Lecsós, gombás rakott hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.