Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposzta leves (másmódon) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg marhahús, 1 evőkanál libazsír 2 fej hagyma, 1 kg savanyúkáposzta, 2 l víz, 2 nagyobb, kockára vágott burgonya, só, bors.

Elkészítés:
A zsírban aranysárgára pirítjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a kockára vágott marhahúst, a savanyúkáposztát, és kb. két órán át főzzük. Ezután hozzáadjuk a burgonyát, s addig főzzük, amíg megpuhul


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztaleves (fogyihoz) » Habtejleves » Csokis kukorica leves » Savanyú raguleves
» Tejfölös karfiol leves » Nápolyi burgonyaleves » Savanyú uborkás raguleves » Tejszínes zellerkrémleves
» Ribizlileves » Hideg vilmoskörteleves » Rizses citromleves » Calico leves
» Tojásos sóskaleves » Tejszínes kukorica leves » Sárgarépa leveske » Egzotikus gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.