Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg sertéshús,
15 dkg leveszöldség,
2 db hagyma,
5 dkg rizs,
2 db tojás,
1 evőkanál tárkonyecet,
1 dl tejföl,
só,
bors,
csipetnyi paprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 dl olaj.

Elkészítés:
A felhevített olajban megpirítom a kockákra vágott húst.
1 liter vízzel, vagy húslevessel (kockából) öntöm fel és félpuhára főzöm.
Hozzáadom a felaprított leveszöldséget és puhára főzöm.
A tojásokat elhabarom a tejföllel és állandó keverés közben a levesbe öntöm.
Ecettel, vagy tárkonyecettel ízesítem és tálaláskor finomra vágott petrezselyemzölddel szórom meg.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú rozskenyér » Savanyú káposzta saláta » Édes - savanyú sertés » Savanyú pulykaraguleves
» Savanyú lencseleves » Tejfölös sertésraguleves » Savanyú káposzta krémleves » Savanyú krumpli leves
» Bajor savanyú pecsenye » Savanyú káposzta párolva » Savanyú marhamáj » Savanyú káposzta leves
» Vegyes savanyúság télre » Savanyukáposztás tarja » Kovászos savanyú káposzta » Édes-savanyú sertéscsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.