Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg sertéshús,
15 dkg leveszöldség,
2 db hagyma,
5 dkg rizs,
2 db tojás,
1 evőkanál tárkonyecet,
1 dl tejföl,
só,
bors,
csipetnyi paprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 dl olaj.

Elkészítés:
A felhevített olajban megpirítom a kockákra vágott húst.
1 liter vízzel, vagy húslevessel (kockából) öntöm fel és félpuhára főzöm.
Hozzáadom a felaprított leveszöldséget és puhára főzöm.
A tojásokat elhabarom a tejföllel és állandó keverés közben a levesbe öntöm.
Ecettel, vagy tárkonyecettel ízesítem és tálaláskor finomra vágott petrezselyemzölddel szórom meg.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói rakott savanyúság » Savanyú marhamáj » Tárkonyos raguleves 2. » Raguleves csiperkegombával
» Sültcéklás savanyúkáposzta » Savanyú rakott káposzta » Bajor savanyú pecsenye » Savanyú pulykaraguleves
» Savanyú tojásleves » Csípős savanyú spagetti » Gombás savanyu tokány » Savanyúkáposztás hús
» Kovászos savanyú káposzta » Kapros csirkeraguleves » Raguleves ( 4 személyre) » Savanyú zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.