Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg sertéshús,
15 dkg leveszöldség,
2 db hagyma,
5 dkg rizs,
2 db tojás,
1 evőkanál tárkonyecet,
1 dl tejföl,
só,
bors,
csipetnyi paprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 dl olaj.

Elkészítés:
A felhevített olajban megpirítom a kockákra vágott húst.
1 liter vízzel, vagy húslevessel (kockából) öntöm fel és félpuhára főzöm.
Hozzáadom a felaprított leveszöldséget és puhára főzöm.
A tojásokat elhabarom a tejföllel és állandó keverés közben a levesbe öntöm.
Ecettel, vagy tárkonyecettel ízesítem és tálaláskor finomra vágott petrezselyemzölddel szórom meg.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olajos paprika(Savanyúság) » Zöldborsós pulykaraguleves » Erdélyi raguleves » Savanyú káposzta leves
» Savanyú sertésragu leves » Savanyú malacleves » Tárkonyos raguleves » Vadraguleves bográcsban
» Kapros csirkeraguleves » Tarcali raguleves » Savanyú krumpli leves » Bolgár raguleves
» Párolt savanyúkáposzta. » Savanyúkáposzta leves 2. » Csirke raguleves alapléből » Savanyú marhamáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.