Tutireceptek.hu fejléc

Sós-diós recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
35 dkg liszt
1 Rama
1 tejföl
pici só
kevés dióbél a tetejére

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hűtőbe tesszük, másnap kinyújtjuk, tojással bekenjük. Derelyevágóval kockákra vágjuk, és mindegyiknek a tetejére egy félbevágott dióbelet kell tenni.
Erős lángon sütjük ki.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citrusos-diós ital » Zelleres spagetti » Palacsintatészta » Húsvét utáni rizsestál
» Lencsés pite » Slambuc zellerzöldel » Szilvás gombóc Ági módra » Kijevi lángos
» Tejfölös Baconos tészta » Copfos egytál » Csőbensült rakott tészta » Almás sült metélt
» Betyáros bolognai » Sajtos tesztasalata » Milánói rakott galuska » Lasagne- kicsit zöldebben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.