Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Slambuc zellerzöldel recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 csomag szabó gallér tészta
2 fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
1 kg krumpli
2 paradicsom
2 szál zellerzöld
só, delikát
1 bogrács :-)

Elkészítés:
A bográcsba kisütjük az apróravágott szalonnát. Ha kisült a zsírja, megpirítjuk benne a kicsere vágott hagymát és megdinszteljük benne a 2 két patadicsomot meghamozva, amit apróra vágtunk. Beleöntjük a felkockázott krumplit, picit megkapatjuk és felöntjük annyi vízzel hogy jól ellepje. Teszünk bele sót, delikátot és a zellerzöldet. Ha félig készre főtt, hozzáadjuk a tésztát. Addig főzzük, pirítjuk amig oda nem kap. Le lehet teljesen pirítani. Én szeretem ha van egy kis szaftja.

Tanácsok:
A zeller zöldet, petrezselyem zöldel is lehet helyettesíteni.
Melegítve is nagyon finom.
Savanyúság illik hozzá.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Slambuc » Slambuc bográcsban » Sült spagetti » Szüreti metélt
» Kelt tészta! » Zöldséges tészta másképp » Spagetti rákocskákkal » Túrós rétes (sós)
» Milánói rakott galuska » Cheddar sajtos makaróni » Brokkolis tészta » Hagymás tejfölös nokedli
» Gesztenye á la yoyo » Strudli (sváb étel) » Spaghetti Carbonara » Sztrapacska


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.