Tutireceptek.hu fejléc

Sós rudacskák II. recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg liszt
16 dkg vaj
1 tojássárgája
1 dkg élesztő
kevés tej vagy tejszín
kevéske só

Elkészítés:
A hozzávalókat rétes keménységűre gyúrd össze. Kissé pihentesd, ezután formálj belőle ceruza vastagságú rudakat, tedd tepsibe, kend meg a tojással, majd szórd meg sóval, és ha találsz otthon, egy kis köménymaggal. Ha ezzel megvagy, süsd pirosra a sütőben. Végül - még melegen - vágd 10 cm-es darabokra, és már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós túrós rudacskák » Túrós rudacskák » Leveles, túrós rudacskák » Köményes krumplirudacskák
» Pizzás rudacskák » Sajtos rudacskák » Diós rudacskák » Gyors Sajtos rudacskák
» Köményes sajtos rudacskák » Nutellás rétes rudacskák » Sós rudacskák » Tihanyi sajtos rudacskák
» Joghurtos sós rudacskák » Mennyei sajtos rudacskák » Sajtos, szezámos rudacskák » Kelt sajtos rudacskák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.