Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol Gazpacho (Andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Uborka, paradicsom, fokhagyma, só, almaecet, bazsalikom, zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A meghámozott uborkát és paradicsomot felaprítjuk, turmixgépbe tesszük. Apróra vágott fokhagymadarabkákat teszünk hozzá ízlés szerinti mennyiségben. Pici sóval, egészen kevés alma ecetettel, bazsalikommal ízesítjük, felturmixoljuk. A simára turmixolt levest behűtjük, egészen hidegen tálaljuk.

Tanácsok:
Kánikulában nagyon jól hűsít és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.
Spanyolországban zsemlemorzsával meghintve tálalják.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg csokoládéöntet » Hideg húsos töltött alma » Hideg gyümölcs rizs » Serpenyős hideg csülök
» SUBA (orosz hidegtál) » Ősszibarack leves hidegen » Hideg őszibarack leves » Hideg narancsleves
» Hideg gyümölcsleves » Hideg krémes » Spanyol mandulakrémleves » Spanyol túrótorta
» Hideg málnás rétes » Hideg gyümölcs turmix » Forrócsoki - hideg napokra » Egyszerű hidegtál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.