Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szilveszteri puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 üveg vörösbor
1 üveg rum
1l erős tea
1dl narancslé
3cl citromlé
1kg kristálycukor

Elkészítés:
A cukor és a rum kivételével a hozzávalókat összekeverjük és forrósitjuk/de nem forraljuk fel/
majd egy nagy puncsostálba öntjük.A cukrot rumba áztatjuk/ annyi rumot öntünk a cukorra, hogy a cukor összeálljon/,melegitjük,meggyújtjuk, majd a tálban lévű italhoz keverjük. Végül hozzáadjuk a maradék rumot,és megkeverjük.Karikára szeletelünk egy vagy két narancsot, és a meleg puncsba tesszük.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsos rétes » Karácsonyi csillagpuncs » Szilveszteri sütemény » Ünnepi puncs
» Vörösboros puncs 2 » Mentás almapuncs » Flambírozott puncs » Rumos puncs szelet
» Kókuszos-puncsos alagút » Karácsonyi puncs II. » Egzotikus puncs » Babapiskótás puncs szelet
» Almás-puncsos csokissüti » Házi puncstorta » Szilveszteri lencsesaláta » Puncs torta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.