Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos-gyömbéres puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 adag készítéséhez:
8 dl ananászlé
egy kis csészényi felszeletelt, hámozatlan friss gyömbér
1 ek. méz
1 fahéj rúd
8 szem egész szegfűszeg

Elkészítés:
Egy kis lábasban keverjük össze az alapanyagokat, majd forraljuk fel. 10 percig főzzük alacsony hőfokon. Leszűrve, melegen kínáljuk.

Tanácsok:
Díszítésnek tegyünk egy-egy fahéjrudat a csészébe.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böbe féle puncsos szelet » Kókuszos-puncsos alagút » Gyömbéres puncs » Hideg krémpuncs
» Egyszerű puncsos szelet » Puncs golyók » Puncsos rétes » Power puncs
» Vörösboros puncs » Flambírozott puncs » Tokaji puncs » Forró almás pite puncs
» Ananászos puncs » Puncskocka sütés nélkül » Babapiskótás puncsszelet » Rumpuncs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.