Tutireceptek.hu fejléc

Színes zöldségek rétegezve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
cukkini

patiszon

kaliforniai paprika

paradicsom

gomba

krumpli

bazsalikom

oregánó

ételízesítő

olaj

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom, előfőzöm, a többi hozzávalót felkarikázom.
Soronként, színenként lerakom a zöldségeket egy kiolajozott tepsibe.
Az olajba belenyomom a fokhagymát, teszek bele bazsalikomot, oregánót, ételízesítőt, majd megcsepegtetem ezzel a fűszeres olajjal a zöldségeket.
Alufóliával lefedve párolom. Amikor már puha, leszedem a fóliát és megpirítom, s újbol megöntözöm kicsit a fűszeres olajjal.

Tanácsok:
Aki nem fogyózik, tehet közé baconbe csavart csirkemájat. Úgy a legjobb, ha ropog a szalonna.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes Csokitorta » Leves reszelt zöldségekből » Tejszínes zöldborsóleves » Tejszínes eperkrém-leves
» Tejszínes csirke és tojás » Tejszínes kukorica leves » Fóliában sült zöldségek » Tejszínes rakott karfiol
» Tejszínes csirketokány » Színes zöldséglepény » Tejszínes-gyümölcsös rizs » Tejszínes meggyleves
» Tejszínes halragu » Barackos tejszínes csirke » Tejszines zöldséges haltál » Tejszínes csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.