Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Színes zöldségek rétegezve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
cukkini

patiszon

kaliforniai paprika

paradicsom

gomba

krumpli

bazsalikom

oregánó

ételízesítő

olaj

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom, előfőzöm, a többi hozzávalót felkarikázom.
Soronként, színenként lerakom a zöldségeket egy kiolajozott tepsibe.
Az olajba belenyomom a fokhagymát, teszek bele bazsalikomot, oregánót, ételízesítőt, majd megcsepegtetem ezzel a fűszeres olajjal a zöldségeket.
Alufóliával lefedve párolom. Amikor már puha, leszedem a fóliát és megpirítom, s újbol megöntözöm kicsit a fűszeres olajjal.

Tanácsok:
Aki nem fogyózik, tehet közé baconbe csavart csirkemájat. Úgy a legjobb, ha ropog a szalonna.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Leves reszelt zöldségekből » Tejszínes sült rizs » Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes chilis garnéla
» Tejszínes almaleves 2 » Sonkás tejszínes tészta » Színes zöldségtál » Diós-tejszínes kocka
» Csokis-Tejszínes süti » Tejszínes csirke gazdagon » Színes sajttekercs » Tejszínes gombamártás
» Tejszínes pogácsa » Tejszínes-kávés csók » Tejszínes sárgadinnyeleves » Puha színes mézes


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.