Tutireceptek.hu fejléc

Színes zöldségek rétegezve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
cukkini

patiszon

kaliforniai paprika

paradicsom

gomba

krumpli

bazsalikom

oregánó

ételízesítő

olaj

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom, előfőzöm, a többi hozzávalót felkarikázom.
Soronként, színenként lerakom a zöldségeket egy kiolajozott tepsibe.
Az olajba belenyomom a fokhagymát, teszek bele bazsalikomot, oregánót, ételízesítőt, majd megcsepegtetem ezzel a fűszeres olajjal a zöldségeket.
Alufóliával lefedve párolom. Amikor már puha, leszedem a fóliát és megpirítom, s újbol megöntözöm kicsit a fűszeres olajjal.

Tanácsok:
Aki nem fogyózik, tehet közé baconbe csavart csirkemájat. Úgy a legjobb, ha ropog a szalonna.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines gombás » Tejszínes mézes minikrémes » Diós-tejszínes kocka » Tepsis tejszínes csirke
» Hirtelen sült zöldségek » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes körteleves » Tejszínes pulykaszárny
» Tejszines sajtoscsirkemell » Tejszínes csirke » Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes spárgaleves
» Tejszines patisszon » Tejszínes eperkrémleves » Tejszínes pogácsa » Serpenyős zöldségek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.