Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús Kati módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirke- vagy pulykamell szeletekre vágva (de jó a comb vagy szárny is)
1 kg burgonya nyersen felkarikázva
2,5 dl főzőtejszín
ételízesítő

Elkészítés:
A húst megszórom ételízesítővel, jól összekeverem. Ugyanezt teszem a burgonyával is. Egy mélyebb jénaiba teszem a krumplikarikák felét, erre jön a hús, majd a maradék krumpli. Ráöntöm a tejszínt, lefedem az edényt, és egy óráig párolom-sütöm.

Tanácsok:
Nagyon gyorsan megvannak az előkészületek, és a siker garantált. Próbáltam sertéskarajból is, azzal is nagyon finom lett.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlett Justy módra » Töltött pulyka Éva módra » Csirkecomb pékné módra » Csirkemell Mérő módra
» Egyszerű tejszínes krumpli » Cukkinis tejszínes tészta » Almás süti Icus módra » Cukkinis-tejszínes ragu
» Sertéskaraj pásztor módra » Paraszt lángos Erzsi módra » Tejszínes sült rizs » Túrófánk tünkány módra
» Kakaós kalács észt módra » Diós-tejszínes kocka » Tejszínes citromfagylalt » Csirkecomb kertészné módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.