Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús Kati módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirke- vagy pulykamell szeletekre vágva (de jó a comb vagy szárny is)
1 kg burgonya nyersen felkarikázva
2,5 dl főzőtejszín
ételízesítő

Elkészítés:
A húst megszórom ételízesítővel, jól összekeverem. Ugyanezt teszem a burgonyával is. Egy mélyebb jénaiba teszem a krumplikarikák felét, erre jön a hús, majd a maradék krumpli. Ráöntöm a tejszínt, lefedem az edényt, és egy óráig párolom-sütöm.

Tanácsok:
Nagyon gyorsan megvannak az előkészületek, és a siker garantált. Próbáltam sertéskarajból is, azzal is nagyon finom lett.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pálcikás sült Maresz módra » Tejszínes cukini főzelék » Tejszines őszibarackleves » Joghurttorta Kobold módra
» Diós-tejszínes kocka » Tejszines álom » Fasírt Marcipanbaba módra » Császármorzsa Briell-módra
» Libamáj lyoni módra » Lencsesaláta Maris módra » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Szilvás krémes madár módra
» Rizs AndikAnyuka módra » Kapros-tejszínes csirke » Tiramisu AndikAnyuka módra » Egyszerű tejszínes krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.