Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús Kati módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirke- vagy pulykamell szeletekre vágva (de jó a comb vagy szárny is)
1 kg burgonya nyersen felkarikázva
2,5 dl főzőtejszín
ételízesítő

Elkészítés:
A húst megszórom ételízesítővel, jól összekeverem. Ugyanezt teszem a burgonyával is. Egy mélyebb jénaiba teszem a krumplikarikák felét, erre jön a hús, majd a maradék krumpli. Ráöntöm a tejszínt, lefedem az edényt, és egy óráig párolom-sütöm.

Tanácsok:
Nagyon gyorsan megvannak az előkészületek, és a siker garantált. Próbáltam sertéskarajból is, azzal is nagyon finom lett.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes alma » Tejszínes laskagomba » Lebencsleves Ági módra » Sertésborda mandarin módra
» Banankenyer Maris modra » Gyöngytyúk Capital- módra » Tejszínes karalábé sajttal » Gyros Évi módra
» Jégsaláta Franciska módra » Kelbimbó pármai módra » Spanyol módra sült homár » Húsleves Rolanita módra
» Habos almás Ica módra » Tojáspörkölt Vronie-módra » Fogyis túró Törpi módra » Tejszínes batátaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.