Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös húsos kifli recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kifli
20 dkg pörkölt maradék
1 dl tejföl
3 keménytojás
1 kis fej vöröshagyma
csipetnyi só
őrölt bors
majoranna
1 kiskanál mustár

Elkészítés:
A töltött kifliket előre elkészíthetjük.
A kifliket hosszában félbevágjuk, és a közepüket kivájjuk.
Ezután a pörköltmaradékot a meghámozott keménytojásokkal együtt megdaráljuk, majd a masszát a megtisztított, megreszelt vöröshagymával, sóval, őrölt borssal, majorannával meg a mustárral jól összedolgozzuk, és a kivájt kiflikbe töltjük.
A töltött fél kifliket a másik kifliféllel beborítjuk, egy tűzálló tálra fektetjük, és alufóliával lefedve hűtőszekrénybe tesszük.
Fogyasztás előtt a töltött kifliket a tejföllel meglocsoljuk, és forró sütőben 2-3 percig sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos-húsos koszorú » Tejfölös kráter » Tönkölykifli » Pizzáskifli
» Mandulás kifli » Tejfölös pulykamellpörkölt » Mustáros-tejfölös karaj » Óriás rongyos kifli
» Kiflifelfújt » Húsos-spenótos burek » Tejfölös aprópecsenye » Tejfölös lecsós burgonya
» Tarka kifli (Kata-féle) » Kiflicske » Csirkehúsos rizottó » Húsos zöldségtokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.