Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös húsos kifli recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kifli
20 dkg pörkölt maradék
1 dl tejföl
3 keménytojás
1 kis fej vöröshagyma
csipetnyi só
őrölt bors
majoranna
1 kiskanál mustár

Elkészítés:
A töltött kifliket előre elkészíthetjük.
A kifliket hosszában félbevágjuk, és a közepüket kivájjuk.
Ezután a pörköltmaradékot a meghámozott keménytojásokkal együtt megdaráljuk, majd a masszát a megtisztított, megreszelt vöröshagymával, sóval, őrölt borssal, majorannával meg a mustárral jól összedolgozzuk, és a kivájt kiflikbe töltjük.
A töltött fél kifliket a másik kifliféllel beborítjuk, egy tűzálló tálra fektetjük, és alufóliával lefedve hűtőszekrénybe tesszük.
Fogyasztás előtt a töltött kifliket a tejföllel meglocsoljuk, és forró sütőben 2-3 percig sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött-rántott kifli » Gesztenyés óriáskifli » Kefíres sőrkifli » Almás kifli
» Köménymagos kifli » Túrós kifli (janita) » Gombás kiflik » Sajtos-sonkás rakott kifli
» Tejfölös » Magyaros húsos rétes » Húsos krumplitekercs » 56-os kifli
» Sertéshúsos rizibizi » Darált húsos tekercs » Töltött kifli » Zöldséges-húsos ragu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.