Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-Husos Fasirt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
2 zsemle
20 dkg gomba /lehet konzerv is/
2 tojás
szódaviz
1 sárgarépa
1 ek reszelt vöröshagyma
2 ek olaj

őrölt bors
1 kiskanál mustár
1 kiskanál pirosarany

Elkészítés:
A zsemléket szódavizben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az izesitőket. A zsemléket a szódavizből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk. Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belelnyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.

Tanácsok:
Úgy is el lehet késziteni, hogy mikor már mindent összekevertünk, hozzáadjuk a gombát és közepes méretű golyókat formálunk, melyeket zsemlemorzsába pörgetünk és végül forró olajban kisütünk.
Burgonyapürével szoktam tálalni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: vma


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szojafasirt 1 » Zöldséges rizsfasírt » Cukkini habfasírt » Cukkini fasírt
» Gombafasírt » Krumplis fasírt » Almás fasírt » Uborkás fasírtrolád
» Fasírt burgonyán sütve » Fázós fasírt » Tökfasírt » Húsos, gombás fasirt
» Egyszerű fasirt » Csicseriborsó fasírt » Patiszon fasírt » Karfiol fasírt.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.