Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös pontyszeletek recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg ponty
8 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

törött bors
petrezselyem

Elkészítés:
A halszeleteket sózzuk és tűzállótálra egymás
mellé helyezzük.Megszórjuk kevés töröttborssal és vágott petrezselyemmel.A szalonnát apró kockára vágjuk ,kiolvasztjuk és zsírjával együtt meglocsoljuk vele a halat.Ezután a tejföllel bevonjuk az egészet,középmeleg sütőben 12 percig készre sütjük.
Körete vajas petrezselymes burgonya.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-almás kocka » Tejfölös csirkeszelet » Gyors tejfölös pogácsa » Tejfölös mustáros pecsenye
» Tejfölös krumplileves » Tejfölös sajtos tortilla » Tejfölös keksztorta 2 » Tejfölös csülökpaprikás
» Tejfölös bableves » Gombás-tejfölös hús » Tejfölös karaj » Tejfölös krémes
» Tejfölös pulykacsíkok » Tejfölös rántott tök » Tejfölös (sós) kifli » Tejfölös csirke másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.