Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös pontyszeletek recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg ponty
8 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

törött bors
petrezselyem

Elkészítés:
A halszeleteket sózzuk és tűzállótálra egymás
mellé helyezzük.Megszórjuk kevés töröttborssal és vágott petrezselyemmel.A szalonnát apró kockára vágjuk ,kiolvasztjuk és zsírjával együtt meglocsoljuk vele a halat.Ezután a tejföllel bevonjuk az egészet,középmeleg sütőben 12 percig készre sütjük.
Körete vajas petrezselymes burgonya.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös sertéshús » Tejfölös- kekszes süti » Tejfölös csirkemell » Barackos tejfölös süti
» Tejfölös krumplileves » Tejfölös karaj » Tejfölös csirkepörkölt » Tejfölös almaleves
» Tejfölös gombapaprikás » Húsos-tejfölös tészta » Tejfölös csirke » Tejfölös piskóta
» Tejfölös, gombás nyelv » Tejfölös mézes » Tejfölös-szalonnás pizza » Tejfölös diós kevert


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.