Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes párolt hal - 90 naposhoz! recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 30 dkg tőkehal
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg gyöngyhagyma
- 2 dkg vaj
- 1 dl tejszín
- fél citrom
- metélőhagyma
- só
- bors
- 20 dkg vegyes zöldség

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, a vajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a megsózott halat, majd a tejszínt, s a fűszerekkel ízesítjük. Amikor a hal megpuhul, vajban párolt zöldséggel tálaljuk.


A receptet beküldte: Prügi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines-tökmagolajas hal » Tejszínes-kávés csók » Forró tejszínes csoki » Párolt felsőcomb filé
» Tejszínes krumpli » Tejszínes csirke gazdagon » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes laskagomba
» Libamell párolt szilvával » Tejszínes meggyleves » Párolt káposzta finoman » Tejszínes pulykahús
» Kefirben párolt ponty » Tejszínes csirkemellfilé » Tejszínes hús » Tejszínes fokhagyma leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.