Tutireceptek.hu fejléc

Párolt mángold recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
mángoldlevél
vaj
margarin vagy olaj
fokhagyma


Elkészítés:
a mángold zöld leveleit laskákra vágom, majd a felmelegített zsiradékon a zúzott fokhagymával és ízlés szerinti sóval fedő alatt puhára párolom. Zöldköretnek nagyon finom burgonyához, petrezselymes burgonyához, rizshez. A tetejét ízlés szerint tejföllel, reszelt sajttal, bacon- vagy tarjaszeletkékkel is meghinthetjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos párolt csirke » Párolt zellerkrém » Párolt rák » Párolt patisszon
» Libamell párolt szilvával » Almás párolt lilakáposzta » Párolt felső combfilé » Zelleres párolt pulykamell
» Párolt káposzta gombával » Párolt káposzta » Joghurtos párolt halfilé » Mustban párolt rostélyos
» Párolt káposzta Update1 » Tejfölös párolt hagyma » Párolt paraj foghagymásan. » Párolt-sült nyúl vadasan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.