Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt mángold recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
mángoldlevél
vaj
margarin vagy olaj
fokhagyma


Elkészítés:
a mángold zöld leveleit laskákra vágom, majd a felmelegített zsiradékon a zúzott fokhagymával és ízlés szerinti sóval fedő alatt puhára párolom. Zöldköretnek nagyon finom burgonyához, petrezselymes burgonyához, rizshez. A tetejét ízlés szerint tejföllel, reszelt sajttal, bacon- vagy tarjaszeletkékkel is meghinthetjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zőldség » Párolt füge » Párolt gomba » Párolt káposzta Update1
» Párolt karalábé » Mángold-nyél morzsával » Tejben párolt hal » Párolt csirkemell
» Töltött mángold levél » Mangold felfújt » Párolt vadkacsa » Párolt felsőcomb filé
» Párolt paraj foghagymásan. » Mángold krémleves » Pikáns, párolt pulykaragu » Tejfölben párolt hagyma


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.