Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes vegyes gyümölcsleves (télen is elkészíthető) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 őszibarack befőtt (nyers barackkal nem olyan finom)
2 db banán
25 dkg eper vagy málna (ha nem lehet kapni, akkor fagyasztott is tökéletes)
2dl habtejszín
2dl 100%-os narancsél (én nem szoktam márkásat tenni bele, mert az olcsóbbal is ízletes)

Elkészítés:
Az őszibefőttet a banánt és az epret vékonyra szelem, egy tálba teszem, majd hozzá öntöm az őszibefőtt levét a tejszínt és a 2dl 100%-os narancslét, végül megkevergetem. Ennyi az egész recept :)
Ha málnával ízesítem (lehet az fagyasztott is) megnyomkodom őket, hogy a savanykás leve kijöjjön, így sokkal inkább érezni a zamatos ízeket.

Tanácsok:
A friss eper helyettesíthető málnával (fagyasztott eperrel v málnával) Ugyanolyan finom friss és fagyasztott gyümivel is.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: odihari


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes zöldköret fóliában » Barackos tejszínes csirke » Forró tejszínes csoki » Galyasági vegyes pörkölt
» Tejszínes körteleves » Tejszínes laskagomba » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes spárgás hal
» Szilvás vegyes saláta » Sajtos- tejszínes spagetti » Hirtelen leves » Tejszínes sajtos csirke
» Tejszines patisszon » Vágott, vegyes savanyúság » Vegyes zöldségtál » Hűsítő gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.