Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes spárgás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1/2 kg halfilé
1 csomag spárga
15-20 dkg reszelt sajt
1 doboz főzőtejszín

vegeta
fűszerkeverék

Elkészítés:
A spárgát sós vegetás vízben teljesen megfőzzük.
A halat beletesszük az olívaolajal aláöntött tepsibe, a filéket megsózzuk,-borsozzuk,-fűszerezzük. Elhelyezzük rajtuk a spárgát.
Leönjük tejszínnel és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőbe tesszük és percig sütjük.
Végül rizzsel vagy krumplival, izlés szerint tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Dessybaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hagymaleves 2. » Tejszínes csülkös csusza » Tejszínes Endívia » Cukkinis-tejszínes gnocchi
» Tejszínes körteleves » Tejszínes spárgaleves » Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes csirkemell ragu
» Vendégváró tejszines hús » Tejszínes-gombás karfiol » Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes halragu
» Tejszínes eperleves » Tejszínes krumpli » Tejszínes-kávés csók » Mézes - tejszínes torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.