Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tojáslikőrös puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Puncshoz:

700 ml tojáslikőr
700 ml fehérbor
65 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
2 narancs reszelt héja

Ezenkívül:

200 ml hideg habtejszín
1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék

Díszítéshez:

25 g aszalt vörösáfonya
Néhány fogvájó

Elkészítés:
Az összes hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, és felmelegítjük. (Ne forraljuk fel!) Melegítés közben gyakran megkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük. A puncsot előmelegített poharakba öntjük, és minden pohárba egy evőkanál tejszínhabot teszünk. A tejszínhabot a karácsonyi fűszerkeverékkel meghintjük. Néhány áfonyaszemet egy fogvájóra szúrunk, és a pohár szélére helyezve kínáljuk


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáslikőrös muffin » Vörösboros puncstorta » Flambírozott puncs » Puncsos piskótatekercs
» Mokka puncs » Forró almás pite puncs » Mézes narancsos puncs » Szilveszteri puncs
» Egzotikus puncs » Lady-puncs » Egyszerű kávé puncs » Kókuszos-puncsos alagút
» Rozmaringos birsalmapuncs » Puncsos keksz-szelet » Narancsos kávé puncs » Gyömbéres puncs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.