Tutireceptek.hu fejléc

Tonhal vagy busa sajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
150 g tonhal vagy busa
10 g Tenkes sajt
bazsalikom, szerecsendió, tengeri só

Elkészítés:
A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel.

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: 107 kcal
Szénhidráttartalom: 1,3 gramm
Zsírtartalom: 2,2 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas penne » Sajttal sült kelbimbó » Muffin juhtúróval, sajttal » Cukkinipuffancs sajttal
» Tonhalas sajtkrémes krém » Tonhalas melegszendvics » Sütőtökkrémleves sajttal » Babos-tonhalas tészta
» Juhsajttal töltött paprika » Kacsamell sajttal, almával » Tonhalas kagylótészta » Gyors tonhalas spagetti
» Tonhalas pite » Pezsgős-tonhalas spagetti » Tonhalas spagóca » Mozzerallás tonhal saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.