Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhsajttal töltött paprika recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 nagy piros paprika,
20 dkg Feta sajt,
2 db tojás,
1 csomó petrezselyem zöld,
fekete bors,
6 evőkanál olíva olaj,
2 evőkanál borecet.

Elkészítés:
A paprikákat megmosom és egy hosszanti vágással egyik oldalon, megnyitom őket.
A paprikákat óvatosan kimagozom és kiöblítem.
Sós vizet forralok és a paprikákat 10 percig előfőzöm, hideg vízzel leöblítem és lebőrözöm. Konyhai törlőpapírral leitatom a nedvességét.
A fetát egy tálban villával összenyomkodom, belekeverek két felvert tojást.
A petrezselyem zöldet megmosom, szárazra rázom, apróra vágom és a felét egy csipetnyi borssal a sajthoz keverem.
Ezzel töltöm meg a paprikákat.
Egy serpenyőben olíva olajt közepes hőfokra hevítek és a paprikákat abban forgatva tíz percig sütöm.
A paprikákat lecsepegtetem, egy tányérra helyezem, meglocsolom az ecetel és megszórom a maradék petrezselyem zölddel.
Kenyérrel és borral tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött csirke » Koktélrákkal töltött gomba » Töltött ostya II. » Töltött fasírt
» Túróval töltött kifli » Nyári töltött káposzta » Töltött lángos » Háromszínű paprikasaláta
» Csirkével töltött gomba » Töltött Sport szelet » Kapros-túrós töltött gomba » Töltött tekercs
» Töltött kifli sonkával » Velővel töltött csirke » Túróval töltött szilva » Borsóval töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.