Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Turos puliszka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg kukoricaliszt,1 liter forro viz,25 dkg juhturo

Elkészítés:
A mar fovo vizbe lassan beleszorom a lisztet,es hagyom foni mersekelt langon 20 percig,ezutan pedig elkezdem kevergetni a tuzrol leveve amig ossze nem all,akkor ismet visszateszem es nagy langon egyet szusszan es mar lehet is kiboritani a lapitora.Egy nagy labas aljat kikenem zsirral es megszorom turoval,majd cernaval vagok egy centi vastag szeleteket a puliszkabol es kezdem a retegezest puliszka turo-puliszka turo,a tetejere pedig aki szereti raonthet egy deci tejfolet is .Fedo alatt meg 15 percig mersekelt tuzon tartom ,es mar kesz is .Tavasszal zoldhagymaval nagyon finom tud lenni.JO ETVAGYAT HOZZA!!!!!!!!!!!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 1500 kcal
Szénhidráttartalom: 0.25 gramm
Zsírtartalom: 0.15 gramm

A receptet beküldte: eni28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Reszelt túrós 1 » Túrós tészta mazsolával » Sonkás-túrós kifli » Aljnélküli túrós 2
» Gyors túrós csemege » Barackos túrós » Juhtúrós calzone » Lusta túrós őszibarackkal
» Túrósfánk » Kapros-túrós palacsinta » Túrós lepény » Kapros, juhtúrós galuska
» Pillekönnyű túrós süti » Az én juhtúrós pizzám » Mákos puliszka » Gyors túrós pogi


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.