Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborkás-répás fejessaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej saláta két adaghoz.

10 dkg uborka,
1 db sárgarépa,
1 db alma,
5 dkg durvára vágott dió,
1 kanál ecet,
só,
édesítőszer folyékony,
friss zöldpetrezselyem.

Elkészítés:
Az uborkát és a répát vékonyra lereszelem, majd besózom.
Víz, ecet és folyékony édesítőszerrel alaplét készítek.
A salátát apróra vagdosom, majd az alapléhez teszem és rászórom a sóból kinyomkodott uborkát illetve a répát és megszórom apróra vágott petrezselyemmel illetve durvára vágott dióval.
Kockára vágott almát teszek még bele és jól összekeverem az egészet.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petrezselymes fejessaláta » Fejessaláta-főzelék » Vincellér fejessaláta » Salátaöntet fejessalátára
» Csalamádé télire » Rókagombás sonkasaláta » Újabb saláta » Gombasaláta 1.
» Sváb pacal-lencse saláta » Avokádós tonhalsaláta » Gombasaláta majonézzel » Almás tormamártás
» Bazsalikomos olaj » Csirkés saláta » Ancféle Zöldbabsaláta » Gyümölcssaláta túrókémmel


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.