Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás almaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele.
A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaníliás darakrém » Vaníliás áfonyadzsem » Vaníliás krémtúró » Vaníliás (alap) muffin
» Almaleves » vaníliás-csokis karika » Vaníliás-szilvás szendvics » Túrógombóc vaníliasodóval
» Vaníliás, kókuszos tekercs » Vaníliás birsalma leves » Vaníliás szelet » Kedvenc vaníliás szelet
» Vaníliás krémes » Vaníliás háromszögek » Mazsolás almaleves » Vaníliás szív


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.