Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás almaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele.
A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vaníliás jegeskávé » Vaníliás - fahéjas rúd » Vaníliás tejszínfagylalt » Vaníliás kifli
» Birsalmaleves mazsolával » Vaníliás-kókuszos torta » Vaníliás keksz 2 » Vaniliás tiramisu almával
» Fűszeres almaleves » Vaníliás joghurt shake » Tejkaramellás almaleves » Epres vaníliaszelet
» Vaníliás háromszögek » Kakaós és vaníliás csiga » Vaníliás áfonyadzsem » Bécsi vaníliás kifli


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.