Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás almaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele.
A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás almaleves » Vaníliás fánkocskák » Jégbe hűtött almaleves » Vaníliás körteturmix
» Meggyes-vaníliás papucs » Vaníliás áfonyadzsem » Kakaós, vaníliás kocka » Vaníliás metélt
» Tejszínes almaleves 2 » Vaníliás-szilvás szendvics » Rizses-vaníliás muffin » Házi vaníliás karika
» Birsalmaleves » Vaníliás kiflik » Almaleves » Almaleves habgaluskával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.