Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás almaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele.
A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szedres-vaníliás piskóta » Vaniliás szilvapuding » Vaníliás jegeskávé » Vaniliás kocka
» Vaniliás-mézes szelet » Vaníliás háromszögek » Vaníliás csiga » Vaníliás-almás kekszszelet
» Vaníliás tejszínfagylalt » Vaníliás korongok » Vaníliás szelet » Vaníliás krémtúró
» Házi fagyi (vaníliás) » Kakaós, vaníliás kocka » Vaniliás körteleves » Kakaós és vaníliás csiga


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.