Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só

Elkészítés:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Burgonyaleves(zelleres) » Kozák sapka 2. » Telkibányai raguleves
» Pilseni pacalleves » Fokhagymás csirke baconban » Majorannás sárgarépaleves » Görcs leves
» Tengerészváró leves » Indiai csirkeleves » Tárkonyos pulykaraguleves » Kolbászleves 1.
» Csicsókaleves kolbásszal » Pékleves » Zöldségragus tarja » Nemtudommitfőzzek leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.