Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só

Elkészítés:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Fűszeres leves » Mézes eperkrém leves » Paradicsomos marhahúsleves
» Rakottgríz » Gazpaccio II. » Fokhagymás csirke baconban » Sertésszelet csirkemájjal
» Savanyú malacleves » Tejfölös ôszibarackleves » Kokojsza ( áfonya) leves » Betyár zöldbableves
» Zöldséges kolbászleves » Laktató rántott leves » Ír Burgonyaleves » Pulykaaprólék leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.