Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só

Elkészítés:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Bojtárleves » Mentás zöldborsó krémleves » Joghurtos gyümölcsleves
» Falusi paszulyleves » Tárkonyos krumplileves » Gombaleves Tamás módra » Leves gombaporból
» Mazsola leves » Fokhagymaleves » Csabai csirkecomb » Pille könnyű tökleves
» Sajtos omlett » Puha csokoládés keksz » Juhtúrós rakott csirke » Mackó úr gombalevese


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.