Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só

Elkészítés:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Petrezselymes krémleves » Bolgár uborkaleves » Mazsolás almaleves
» Hideg gyümölcsleves » Krémes sárgadinnyeleves » Sörgulyás bográcsban » Gyors kakaós csiga 2
» Eperkrémleves » Tárkonyos raguleves » Saláta újra tervezve » Sajttal töltött fasírt
» Tárkonyos pacal -leves » Káposztás bableves » Gombás csirkemájragu » Gombakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.