Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában párolt hal, zöldségekkel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Fagyasztott, vagy friss tengeri hal
Izles szerinti kulonbozo zoldsegek
So, bors, fokhagyma, edeskomeny
alufolia

Elkészítés:
En ezt a receptet egyenlore csak fagyasztott halbol keszitettem, friss hallal meg nem probalkoztam, de szerintem mukodik azzal is.
az elkeszites borzaszto bonyolult...
a zoldsegeket felkockazom, darabolom szeletelem. a nagysaga attol, fugg, hogy milyen hamar puhulnak. pl. a cukkini es a brokkoli nagy kocka, a karfiol kozepes, de a sargarepa, krumpli kiskocka stb...
izlestol fuggoen fuszerezem a halat. az edeskomeny, vanilia pl nagyon jol mukodik! a fokhagymat en nagyon szeretem a zoldsegekkel.
levagok egy nagyobb darab alufoliat es egy kis zacskot keszitek belole. belepakolom a halacskat a zoldsegekkel, jo alaposan lezarom es kb 30-40 percre a sutobe tolom.

Tanácsok:
gyorsan elkeszitheto es nagyo nfinom. arrol mar nem is beszelve, hogy egeszseges! :)

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Kyller


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zőldség » Tejben párolt hal » Joghurtos párolt halfilé » Tavaszi párolt csirkemell
» Sült tarja zöldségekkel » Párolt zöldségtál » Energiaital zöldségekkel » Párolt káposzta
» Rozspelyhes párolt paprika » Párolt rizs zöldségekkel » Sült csirke zöldségekkel » Párolt kelkáposzta
» Párolt mézes almás » Alufóliában sült lazac » Párolt alma (Update1) » Mustban párolt rostélyos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.