Tutireceptek.hu fejléc

Babos káposzta füstölt csülökkel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
l kg savanyú káposzta, 20 dkg nagy szemű bab, l db füstölt csülök(vagy füstölt tarja), , l doboz paradicsompüré, bors, pirospaprika, só.

Elkészítés:
A beáztatott babot puhára főzzük. Ugyancsak puhára főzzük - de külön! - a csülköt is. A káposztát eközben fedő alatt szintén puhára főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, és az előzőleg leszűrt babot. Rántást készítünk a pirospaprikával, amivel besűrítjük az ételt. Tetszés szerint fűszerezzük, és még főni hagyjuk. Tálaláskor a csülköt a babos káposzta mellé tesszük.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt halsaláta » Édes-savanyú káposzta » Savanyú rakott káposzta » Füstöltsajt - krémleves
» Káposztaleves tojással » Kókuszos káposzta saláta » Füstöltsajtos csirkemell » Káposzta saláta ananásszal
» Káposztás harcsa » Káposztás oldalas kuktában » Gesztenyés káposztaleves » Füstölt sajtos muffin
» Savanyúkáposzta saláta » Káposztás pogim » Füstölt sajtos karfiol » Burgonyagombóc káposztával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.