Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 kg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1 közepes fej vöröshagyma
liszt
pirospaprika

olaj vagy zsír

Elkészítés:
A harcsát megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután forró zsíradékban ropogósra sütjük.

Közben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük 1 kiskanál pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát. Kevés vízzel puhára pároljuk, majd egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, beleterítünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd befedjük káposztával.

A tetejét leöntjük tejföllel. Forró sütőben átsütjük, azután frissen tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amerikai káposztasaláta » Kelkáposztás kolbász » Finom káposztás pogácsa » Lerakott harcsa
» Fóliás káposztás hús » Savanyúkáposztás hús » Káposztás kifli » Káposztás liba.
» Káposztás paprikás » Harcsapaprikás » Káposztás halleves » Káposztás lepény
» Kelkáposztás csirke » Káposztás-paszuly » Finom harcsa » Káposztás paszuly II


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.