Tutireceptek.hu fejléc

Bécsi bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
75 dkg vesepecsenye
só, bors
2 evőkanál vaj
1 hagyma
1 sárgarépa
1 póréhagyma
egy fél zeller kockára vágva
1 kanál paradicsom püré
2,5 dl tejföl

Elkészítés:
A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük és a húst rátesszük.
Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük.
Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk.
A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt.
A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon.

Tanácsok:
Zöldborsóval tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bécsi töltött fánk » Bécsi jegeskávé » Bécsi palacsinta 2 » Bécsi túrós palacsinta 2
» Bécsi kocka Edit módra » Bélszines raclette » Bécsi kacsasült » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Bécsi kávé » Zöldséges sertésbecsinált » Vadas bélszín » Bécsi krumplisaláta
» Bécsi kuglóf » Gombás bélszín » Bélszín Sztroganoff módra » Bécsi rizspuding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.