Tutireceptek.hu fejléc

Gombás bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bélszín
2 evőkanál olaj
25 dkg gomba
1 dl tejföl
1 dkg liszt


Elkészítés:
A bélszínt besózzuk, majd a zsiradékban átsütjük, azután kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megborsozzuk, és együtt pároljuk. Végül liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és azzal felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk, és a gombamártást ráöntjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás- sajtos csirkemell » Shiitake gombás spagetti » Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás-zöldborsós spagetti
» Gombás rakott kifli » Gombás kiflik » Gombás natúrszelet » Gombás tengeri hal
» Rókagombás sonkasaláta » Gombás zakuszka » Gombás csomagok » Csirkés -Gombás batyu
» Gombás Csirkeragu » Gombás-orsó » Csirkés-gombás fussili » Gombás korhelyleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.